Boğazçi’nin Avrupa yakasında hizmet veren gece kulübü Sortie, Etna Steak Restoran ile her kesime hitap ediyor. “Boğaz’da yemek ve eğlence pahalıdır” anlayışını değiştirmek için yola çıkan Etna Steak Restoran kısa sürede başarıyı yakaladı.
Dünyanın ve Steak House mutfağının özel lezzetlerini menüsüne ekleyen Etna Steak Restoran, deneyimli kadrosu ile Boğaz manzarasına karşı lezzetli yemek yemenin ve eğlencenin herkesin hakkı olduğunu kanıtladı. Etna Steak’in, herkesin bütçesine uyacak kişi başı 75 liradan başlayan fix menülerini Şef Kemal Kabadayı hazırladı.
Giriş ücretinin olmadığı mekanı Reina, Ulus29, Zihni gibi ünlü mekanları da işleten Enver Polat çalıştırıyor. Lezzet ve eğlencenin herkesin hakkı olduğun ileri süren Polat, “Et yemeklerindeki marina yöntemleri ve kendine has özel sosları ile geleneksel lezzetlere farklı formlar kazandırıyoruz. 22 gün özel sosta bekletilen Etna Lokum, bonfile ve köftenin düğünü diye tanımlanan Etna Bonfile Köfte, New York Steak, Dallas Steak, Etna Sushi ve Antrikot çok tercih ediliyor” diye konuştu.
Etna Steak Restoran’la Boğaz’da yemek pahalı olmaktan çıktı