İstanbul 19°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Sağlık için buharda pişirin

Son yıllarda tüm dünyada trend haline gelen organik beslenme, özellikle COVID-19 salgını döneminde de en çok dikkat edilen konuların başında geliyor. Uzmanlar, organik meyve ve sebzeleri mevsiminde tüketmenin önemli olduğunun altını çiziyor. Fakat organik beslenmeye dikkat etmenin yanında, pişirme yöntemi de bu besinlerden ne kadar faydalanabileceğinizi belirleyen en önemli hususlardan biri. Sağlıklı bir pişirme yöntemi, sağlıklı besinlerin püf noktası olarak öne çıkıyor.

Hiç bir şeyi kaybetmiyor

Besinlerin rengini, kokusunu, vitamin-mineral değerlerini, posasını ve aromasını kaybetmeden sağlıklı olarak pişmesi için en çok buharda pişirme yöntemi tercih ediliyor. Bu yöntemle besinden maksimum fayda sağlanıyor ve yağ tüketimi en aza indirgenmiş oluyor. Ayrıca suda eriyen B, C grubu vitaminler ve minerallerde, suda haşlama ya da normal pişirme ile meydana gelen kayıpların önüne geçilmiş oluyor.

Besin değerini de koruyor

Fakir Hausgeräte’nin Tolero buharlı pişiricisi, sebzelerin kendi doğal tatlarını ve besin değerlerini koruyarak pişmesine olanak veriyor. Karnabahar, brokoli, brüksel lahanası, havuç, enginar, bezelye, kabak, börülce, patates, fasulye, bakla, pazı, domates gibi sebzelerin tamamını 1000 W gücündeki Fakir Tolero’da kolayca pişirebilirsiniz.

Ayrıca bazı balıkları ve yumurta pişirmek de mümkün. 9,9 L kapasitesi ve 3 adet buharlı pişirme sepeti bulunan Fakir Tolero, kaliteli buhar oluşmasını sağlayarak damlacık oluşturmadan nitelikli bir pişirme yöntemi sağlıyor. Bu şekilde besinlerin renkleri ve tadı da bozulmuyor. 1,2 L’lik pirinç kabı ile kolayca leziz pilavlar yapıp saklayabilirsiniz.

Bir saat yetiyor

En alt katında yer alan 1,5 L kapasiteli su haznesine doldurduğunuz su ile oluşan buhar besinlerinizin sağlıklı pişmesini sağlıyor. Ürün, paslanmaz çelik yüzeyi ile güvenle kullanılabilirken buhar az gelirse pişirme esnasında su ekleme özelliği bulunuyor. Yemeğinizi pişmeye bıraktığınızda 60 dakikalık zaman ayarı ile diğer işlerinize vakit ayırabilirsiniz.

Tokluk hissini güçendiriyor

Buharda pişirme yöntemi ile pişen sebzelerin yumuşak hale gelmesi, sindirimini de kolay hale getiriyor ve uzun süreli tokluk hissi sağlıyor. Fakir Tolero sağlıklı ve organik beslenmeyi tercih edenler için büyük kolaylık sağlıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Parkede yükselen değer: Hijyenik zemin çözümleri

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez kullanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek bunu kabul etmiş olursunuz.